Κορίτσια σας ενδιαφέρει: Με αυτό τον τρόπο θα ξεχωρίζεται τον τύπο που σας το παίζει καλός ενώ δεν είναι!

img

Μετά από άπειρες συζητήσεις με άλλες γυναίκες – από κολλητές και συναδέλφους μέχρι τη μαμά και τη θεία μου – έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες έχουμε πέσει θύματα του άντρα που το παίζει «ο πρίγκιπας του παραμυθιού» αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά μία απάτη.

«Μα πώς γίνεται να μην το κατάλαβα νωρίτερα;» σκέφτεσαι επαλειμμένα. Μα γιατί το περιτύλιγμα είναι φαντεζί και σε θαμπώνει. Διαβάστε παρακάτω…

Στις πρώτες συζητήσεις που θα κάνετε θα θρηνεί τον θάνατο της ιπποσύνης και θα ορκίζεται ότι θα μάθει στον γιο του πώς να συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Θα σου προσφέρει το σακάκι του πριν καν του ζητήσεις και θα σου φέρει ποτό από το μπαρ χωρίς καν να σε ρωτήσει τι προτιμάς. Θα το επαναλάβει μάλιστα αν είστε σε κάποιο πάρτι και για κάποιο λόγο αφήσεις αδέξια το ποτήρι σου στο τραπέζι και δεν θυμάσαι ποιο είναι. Πάλι χωρίς να σε ρωτήσει τι πίνεις. Τη δεύτερη φορά που θα δει τις φίλες σου θα κάνει γλυκούλικα σχόλιαχωρίς να του έχει δώσει κανείς το δικαίωμα και θα ‘στολίζει’ το αφεντικό σου που σε θέλει νωρίς στο γραφείο την επόμενη μέρα. Και γιατί όλα αυτά θα πρέπει να είναι σημάδια ότι αυτός ο άντρας δεν είναι ο ιππότης στο λευκό άλογο;

Φυσικά και θέλεις κάποιον να σε προσέχει και να σε φροντίζει, αλλά όταν αυτός ο κάποιος κάνει τα πάντα για να σου δείξει πόσο καλός είναι και πόσο ανάγκη τον έχεις, τότε κάτι δεν πάει καλά. Το να κομπάζει κάποιος για την καλοσύνη του είναι σαν να κομπάζει επειδή τηρεί τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Δεν είναι επίτευγμα να πλένεις τα χέρια σου ή να χασμουριέσαι βάζοντας το χέρι μπροστά στο στόμα σου. Έτσι, λοιπόν, δεν θα πρέπει να θεωρείται κατόρθωμα το ότι κάποιος είναι καλός και να κάνει ό,τι μπορεί για να στο περάσει.

Οι άντρες που έχουν πραγματικά καλούς τρόπους φέρονται σε όλους με ευγένεια. Αντιθέτως, οι μεταμφιεσμένοι ιππότες φέρονται με λεπτότητα μόνο στις γυναίκες γιατί πιστεύουν ότι είναι ευαίσθητα πλάσματα που τους έχουν ανάγκη – κι αυτό μέχρι να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Τι πρέπει να προσέξεις, λοιπόν, για να μην πέσεις στην παγίδα τους;

Όποτε κάνει μία καλή πράξη, θα πρέπει να τη μοιραστεί με κάποιον – πιθανότατα με εσένα.

Χρησιμοποιεί την καλοσύνη του ως ανταλλακτικό προϊόν – είναι έτοιμος να ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Δεν διστάζει να συμπεριφερθεί άσχημα σε κάποιον άλλον για να φανεί καλός σε εσένα. Αν για παράδειγμα σε δει ότι περιμένεις λίγη ώρα για να παραγγείλεις, θα φωνάξει τον σερβιτόρο με αγένεια.

Επιμένει να θέλει να σου ανοίγει τις πόρτες όταν δεν αφήνει καν φιλοδώρημα στον παρκαδόρο.

Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι ‘καλό παιδί’.

Υποστηρίζει ότι τα ‘καλά παιδιά’ δεν παίρνουν ποτέ το κορίτσι.


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=24278

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» 7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα!

Δυστυχώς ο κόσμος είναι κακός και λέει πολλά για ‘μας τα κοριτσάκια. Λέει, ας πούμε, ότι είμαστε γκρινιάρες και μίζερες. Λέει, ότι σκοτώνουμε τη σεξουαλικότητα στις σχέσεις μας επειδή...»


Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού

Γυναίκες φωτογραφίζονται τη στιγμή της… κορύφωσης Πώς είναι αλήθεια η έκφραση μια γυναίκας που φτάνει στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Στο ερώτημα αυτό θέλησε...»


Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς!

Μπορεί ο οργασμός σε κάθε γυναίκα να αποτελεί προσωπική υπόθεση αλλά ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο King’s College...»


Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ!

Οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε μοναδικές: Ακόμα κι αν ο σύντροφός μας είχε άπειρες ερωτικές παρτενέρ, θέλουμε να θυμάται εμάς στις φαντασιώσεις του. Πώς όμως; Ξέρεις καλά ότι η χ...»


«Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» «Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται

Μετά από τρία παιδιά, η Ρεμπέκα σταμάτησε να κάνει σ#ξ με τον άνδρα της, ώσπου οδηγήθηκαν στο διαζύγιο. Χώρισαν και συνολικά πέρασαν επτά χρόνια χωρίς να κάνει σ#ξ. Και τώρα περιγράφει το πώς ...»