Κορίτσια σας ενδιαφέρει: Με αυτό τον τρόπο θα ξεχωρίζεται τον τύπο που σας το παίζει καλός ενώ δεν είναι!

img

Μετά από άπειρες συζητήσεις με άλλες γυναίκες – από κολλητές και συναδέλφους μέχρι τη μαμά και τη θεία μου – έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες έχουμε πέσει θύματα του άντρα που το παίζει «ο πρίγκιπας του παραμυθιού» αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά μία απάτη.

«Μα πώς γίνεται να μην το κατάλαβα νωρίτερα;» σκέφτεσαι επαλειμμένα. Μα γιατί το περιτύλιγμα είναι φαντεζί και σε θαμπώνει. Διαβάστε παρακάτω…

Στις πρώτες συζητήσεις που θα κάνετε θα θρηνεί τον θάνατο της ιπποσύνης και θα ορκίζεται ότι θα μάθει στον γιο του πώς να συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Θα σου προσφέρει το σακάκι του πριν καν του ζητήσεις και θα σου φέρει ποτό από το μπαρ χωρίς καν να σε ρωτήσει τι προτιμάς. Θα το επαναλάβει μάλιστα αν είστε σε κάποιο πάρτι και για κάποιο λόγο αφήσεις αδέξια το ποτήρι σου στο τραπέζι και δεν θυμάσαι ποιο είναι. Πάλι χωρίς να σε ρωτήσει τι πίνεις. Τη δεύτερη φορά που θα δει τις φίλες σου θα κάνει γλυκούλικα σχόλιαχωρίς να του έχει δώσει κανείς το δικαίωμα και θα ‘στολίζει’ το αφεντικό σου που σε θέλει νωρίς στο γραφείο την επόμενη μέρα. Και γιατί όλα αυτά θα πρέπει να είναι σημάδια ότι αυτός ο άντρας δεν είναι ο ιππότης στο λευκό άλογο;

Φυσικά και θέλεις κάποιον να σε προσέχει και να σε φροντίζει, αλλά όταν αυτός ο κάποιος κάνει τα πάντα για να σου δείξει πόσο καλός είναι και πόσο ανάγκη τον έχεις, τότε κάτι δεν πάει καλά. Το να κομπάζει κάποιος για την καλοσύνη του είναι σαν να κομπάζει επειδή τηρεί τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Δεν είναι επίτευγμα να πλένεις τα χέρια σου ή να χασμουριέσαι βάζοντας το χέρι μπροστά στο στόμα σου. Έτσι, λοιπόν, δεν θα πρέπει να θεωρείται κατόρθωμα το ότι κάποιος είναι καλός και να κάνει ό,τι μπορεί για να στο περάσει.

Οι άντρες που έχουν πραγματικά καλούς τρόπους φέρονται σε όλους με ευγένεια. Αντιθέτως, οι μεταμφιεσμένοι ιππότες φέρονται με λεπτότητα μόνο στις γυναίκες γιατί πιστεύουν ότι είναι ευαίσθητα πλάσματα που τους έχουν ανάγκη – κι αυτό μέχρι να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Τι πρέπει να προσέξεις, λοιπόν, για να μην πέσεις στην παγίδα τους;

Όποτε κάνει μία καλή πράξη, θα πρέπει να τη μοιραστεί με κάποιον – πιθανότατα με εσένα.

Χρησιμοποιεί την καλοσύνη του ως ανταλλακτικό προϊόν – είναι έτοιμος να ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Δεν διστάζει να συμπεριφερθεί άσχημα σε κάποιον άλλον για να φανεί καλός σε εσένα. Αν για παράδειγμα σε δει ότι περιμένεις λίγη ώρα για να παραγγείλεις, θα φωνάξει τον σερβιτόρο με αγένεια.

Επιμένει να θέλει να σου ανοίγει τις πόρτες όταν δεν αφήνει καν φιλοδώρημα στον παρκαδόρο.

Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι ‘καλό παιδί’.

Υποστηρίζει ότι τα ‘καλά παιδιά’ δεν παίρνουν ποτέ το κορίτσι.


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=24278

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται; ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται;

Δώσε βάση και εφάρμοσε απόψε κιόλας Το σεξ μπορεί να είναι απλό και να γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο-ξεκάθαρα -αλλά είναι και κάποιες λεπτομέρειες που είτε το χαντακώνο...»


10 πράγματα που μπορούν να βλάψουν το γάμο ή τη σχέση σας.. ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» 10 πράγματα που μπορούν να βλάψουν το γάμο ή τη σχέση σας..

Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, ούτε μπορεί να λειτουργήσει αν δεν δουλεύετε πάνω σε αυτή. Και οι δύο πρέπει να κάνετε τα πάντα για να σώσετε τη σχέση σας. Καθώς, αν δεν δουλέψετε τη σχ...»


5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο! ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» 5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο!

Δεν είναι εύκολο να βρεις μια σχέση με διάρκεια. Μερικές φορές η φλόγα σβήνει. Άλλες φορές καταλήγετε να θέλετε διαφορετικά πράγματα και να κινείστε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Πώς ξέρετε,...»


Συχνοί οργασμοί: 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Συχνοί οργασμοί: 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία

Το σεξ αποτελεί σημαντική άσκηση με πολλά οφέλη για την καρδιά και τη συνολική υγεία. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Μ....»


Μπορεί να ήσουν σύζυγος. Σύντροφος όμως δεν ήσουν ποτέ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» Μπορεί να ήσουν σύζυγος. Σύντροφος όμως δεν ήσουν ποτέ

Για την ημέρα που φεύγαμε διακοπές και με σκυλόβρισες επειδή καθάρισα τη τοστιέρα με τον λάθος τρόπο. Όλοι μου οι τρόποι ήταν πάντα λάθος. Για την ημέρα που δούλευα 10+ ώρες και ενώ ήμουν νηστική, ...»