Η Τσουκνίδα (Nettle) ανήκει στο γένος των αγγειόσπερμων φυτών με την ονομασία Κνίδη και στην οικογένεια των Κνιδοειδών. Πρόκειται για μονοετές ή πολυετές, ποώδες, αυτοφυές φυτό, με 40 περίπου είδη παγ...»
Η Τσιμιτσιφούγκα (Black Cohosh) είναι ένα είδος ανθοφόρου πολυετούς φυτού της οικογένειας Ranunculaceae, με ύψος που φθάνει τα 60 εκατοστά και ευδοκιμεί στις εύκρατες περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου ...»
Το Τροπαίολο (Cress Indian) γνωστό και ως Καπουτσίνος, είναι ένα ανθοφόρο ετήσιο αναρριχώμενο φυτό της οικογένειας Tropaeolaceae. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική και είναι ενδημικό στη περιοχή των Ανδ...»
Η Τριγωνέλλα (Fenugreek) είναι γνωστή και με τις ονομασίες Τριγωνίσκος, Τήλι, Ντηλιλίνα, Ντοντιλίνα, Στροφύλι, Μοσχοσίταρο κ.α. Είναι φυτό ποώδες, ετήσιο της οικογένειας των ψυχανθών, με 70 περίπου εί...»
Το Τριβόλι (Goat Head) ανήκει στην οικογένεια των Ζυγοφυλλοειδών (Zygophyllaceae) και ευδοκιμεί στις εύκρατες και τροπικές περιοχές της νότιας Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Αυστραλίας. Είναι...»
Το Τζίνσενγκ (Ginseng) είναι ένα πολυετές φυτό με σαρκώδη ρίζα, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Araliaceae και το βρίσκουμε σε ολόκληρο σχεδόν το Βόρειο Ημισφαίριο, τη Βόρεια Αμερική, την Ανατολική Ασ...»
Το Ταραξάκο (Dandelion) ή Πικραλίδα ή Αγριοράδικο είναι ένα ποώδες πολυετές φυτό με μακριά φύλλα και οδοντωτά κίτρινα άνθη, που ανήκει στην οικογένεια των Αστεροειδών (Asteraceae). Φτάνει σε ύψος περί...»
Ο Σφένδαμος, το Σφενδάμι ή Σφεντάμι είναι γένος δένδρων ή ημίθαμνων διαδομένων σε όλο το βόρειο ημισφαίριο και φέρουν την επιστημονική ονομασία Acer, που στα λατινικά σημαίνει οξύ, αιχμηρό και αποδίδε...»
Το Σύμφυτο (Comfrey) είναι αυτοφυής πολυετής πόα εγγενής σε όλη την Ευρώπη, την Ιρλανδία και τη Βρετανία και αναπτύσσεται σε υγρά λιβάδια, ρυάκια και όχθες ποταμών. Στη βοτανολογία χρησιμοποιούμενα μέ...»
Η Στελλάρια (Chickweed) είναι ένα μονοετές φυτό, που ανήκει στην οικογένεια των Καρυοφυλλιδών και φύεται στις χώρες της Μεσογείου, στη Βρετανία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, τη Τουρκία, την Αμερική, καθ...»