Το Βερυκοκέλαιο (Apricot Kernel Oil) προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης από τους πυρήνες των καρπών του δέντρου με την επιστημονική ονομασία Prunus Armeniaca (Βερικοκιά). Πρόκειται για λεπτόρρευστο λάδι ...»
Το Fo-ti, γνωστό και με τα ονόματα Fallopia multiflora και He Shou Wu, είναι ένα μεγάλο ποώδες πολυετές φυτό αμπελοκαλλιέργειας, που κατάγεται από την Ανατολική Ασία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Κορ...»
Το λάδι Αγριου Τριαντάφυλλου (Rosa Rubignosa) έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες από τους ιθαγενείς στη Χιλή, ενώ μόλις το 1983 κατοχυρώθηκε επιστημονικά για τις ιδιότητές του στην αντιμετώπιση των ου...»
Ο Φλόμος είναι διετές φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Σκροφουλαριειδών (Scrophulariaceae) και φτάνει σε ύψος περίπου στο 1,5 μέτρα. Στη χώρα μας το συναντούμε με τις ονομασίες Βερμπάσκο, Καλάνθρωπ...»
Το Λάδι Neem (Neem Oil) προέρχεται από το φυτό Azadirachta Indica, ένα αειθαλές δέντρο ενδημικό στην Ινδία, που σήμερα έχει εισαχθεί και σε πολλές άλλες τροπικές περιοχές. Πρόκειται για λάδι πλούσιο σ...»
Πρόκειται για ένα πολυετές αυτοφυές φυτό με ποικιλία μορφών, που ανήκει στο γένος Mentha της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae). Είναι ενδημικό σε όλη την Ευρώπη την Μεγάλη Βρετανία και την δυτική ...»
Δέντρο φυλλοβόλο πολυετές, που μπορεί να φθάσει σε ύψος από 15 έως 25 μέτρα και ανήκει στην ύπο-οικογένεια των Τιλιαϊδών (Tiliaceae). Το συναντούμε κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, στα δάση της Ηπείρου, της ...»
To Φασκόμηλο (Sage), είναι ένας πολυετής αειθαλής θάμνος της οικογένειας των Χειλανθών, που φτάνει σε ύψος τα 50 εκατοστά. Πρόκειται για φυτό ενδημικό στην Ανατολική Μεσόγειο, το Ισραήλ, τα Κανάρια νη...»
Πρόκειται για γένος δικοτυλήδονων φυτών, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια των Σολανιδών (Solanaceae). Περιλαμβάνει περίπου είκοσι είδη αυτοφυή στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, ενώ στην Ελλάδα υπά...»
Πρόκειται για πολυετή θάμνο, που ανήκει στη βοτανική οικογένεια των Χειλανθών (Lamiaceae) και φτάνει σε ύψος μέχρι 70 εκατοστά. Ο Ύσσωπος έχει πολύ όμορφα μπλε-μωβ άνθη, που αναδύουν πολύ ευχάριστα κα...»