Μια συνταγή για μια νόστιμη και πολύ γρήγορη τυρόπιτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε 10΄με 2 κινήσεις για το φούρνο για σνάκ ή συνοδευτικό με τα ψητά μας.
Υλικά συνταγής
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ, ανοίγετε μια τρύπα στη μέση και σιγά-σιγά προσθέτετε μέσα της όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας απαλά, σαν να διπλώνετε το μείγμα. Τελειώνετε με μοσχοκάρυδο και λίγο πιπέρι. Ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε το μείγμα σε ένα πυρέξ που προηγουμένως έχει λαδώσει καλά και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι η πίτα να φουσκώσει και να ροδίσει.
Αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό ιδανικό για κεράσματα, οι εργολάβοι είναι η ελληνική εκδοχή για τα μακαρόν και μια πολύ καλή ιδέα για να αξιοποιήσετε τα ασπράδια που σας έμειναν στο ψυγείο σας.
Με μονάχα 2 υλικά μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο ρολό σοκολάτας, που είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Και το καλύτερο σε αυτό τον γευστικό συνδυασμό είναι, ότι μπορείτε να το...»
Μια παραδοσιακή συνταγή που κρατάει 4 γενιές! Από την προγιαγιά μου, μέχρι και σήμερα. Συνταγή πάνω από 100 ετών που σήμερα θα την μοιραστώ μαζί σας!
Οι Αμερικανοί είναι τόσο κολλημένοι με τα pancakes που γιορτάζουν την 3η Μαρτίου την Εθνική Ημέρα Τηγανίτας! Ευκαιρία και για μας να γνωρίσουμε μια καλή συνταγή για ένα γλύ...»
Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα σπορέλαιο / ηλιέλαιο 1 1/2 ή 1 1/3 κούπας ζάχαρη 1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι ξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια / πορτοκάλια 1 κούπα...»