Σχέσεις: Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις και σε οδηγούν στο χωρισμό

img

Λάθη κάνουμε όλοι, ειδικά στις σχέσεις μας. Υπάρχουν όμως και κάποια λάθη που –σύμφωνα με τους ειδικούς- μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα που καταστρέφουν ακόμα και τις πιο όμορφες σχέσεις.

1.Να μην θέλετε τα ίδια πράγματα: Μπορεί να μην έχεις κάνει κάποιο λάθος, όμως αν πιστεύεις ότι αυτά που θέλεις εσύ είναι πιο σημαντικά από εκείνα που θέλει εκείνος σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Διαβάστε παρακάτω…

2.Δεν καλύπτει ο ένας τις ανάγκες του άλλου: Η ιδανική σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους πρέπει να ικανοποιεί τις πιο σημαντικές τους ανάγκες, αν λοιπόν δεν του πεις ποιες είναι και δεν ξέρεις κι εσύ πώς να ικανοποιήσεις τις δικές του, τότε υπάρχει πρόβλημα!

3.Δεν υπάρχει πια…τρυφερότητα: Η οικειότητα, η τρυφερότητα και η συντροφικότητα που είχατε, πλέον έχει εξαφανιστεί και είστε πια περισσότερο σαν συγκάτοικοι, παρά σαν ζευγάρι. Δεν είναι ολοφάνερο ότι κάποια στιγμή κάποιος θα κουραστεί από αυτή τη σχέση;

4.Αδιαφορία: Δεν σε νοιάζει τι σκέφτεται, τι θέλει, τι του υποσχέθηκες ή τι σου λέει…

5.Άλυτες διαφορές: Εκείνα τα πράγματα που δεν συζητήσατε, δεν λύσατε και κάθε μέρα σε ΄τρώνε’ μέχρι να γίνει το μεγάλο «μπαμ»!

6.Δεν λειτουργείτε σαν ζευγάρι: Νιώθεις ότι ο άλλος είναι δεδομένος, έχει φύγει ο έρωτας και δεν κάνεις καμιά προσπάθεια για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Φίλοι μπορεί να είστε καλοί, αλλά φτάνει μόνο αυτό;

7.Κριτική: Γκρίνιες, παράπονα και κριτική για ό,τι συμβαίνει. Κάποια στιγμή βλέπεις μόνο τα αρνητικά και καθόλου τα θετικά. Πόσο θα κρατήσει;

8.Βρήκες καινούργιο ενδιαφέρον: Έγινες μαμά, βρήκες νέα δουλειά ή σε ενδιαφέρει να βγαίνεις μόνο με την κολλητή σου. Κράτα τις ισορροπίες πριν να είναι αργά!

9.Άγχος: Έχεις δίκιο να είσαι αγχωμένη, αλλά άδικο που το αφήνεις να επηρεάσει τη σχέση σου!

10. Καυγάδες: Όταν διαφωνείτε δεν σε νοιάζει να λύσεις το πρόβλημα… αλλά να αποδειχτεί ότι έχεις δίκιο. Έτσι δεν θα λυθούν τα προβλήματα σας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=28137

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται; ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται;

Δώσε βάση και εφάρμοσε απόψε κιόλας Το σεξ μπορεί να είναι απλό και να γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο-ξεκάθαρα -αλλά είναι και κάποιες λεπτομέρειες που είτε το χαντακώνο...»


10 πράγματα που μπορούν να βλάψουν το γάμο ή τη σχέση σας.. ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» 10 πράγματα που μπορούν να βλάψουν το γάμο ή τη σχέση σας..

Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, ούτε μπορεί να λειτουργήσει αν δεν δουλεύετε πάνω σε αυτή. Και οι δύο πρέπει να κάνετε τα πάντα για να σώσετε τη σχέση σας. Καθώς, αν δεν δουλέψετε τη σχ...»


5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο! ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» 5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο!

Δεν είναι εύκολο να βρεις μια σχέση με διάρκεια. Μερικές φορές η φλόγα σβήνει. Άλλες φορές καταλήγετε να θέλετε διαφορετικά πράγματα και να κινείστε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Πώς ξέρετε,...»


Συχνοί οργασμοί: 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Συχνοί οργασμοί: 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία

Το σεξ αποτελεί σημαντική άσκηση με πολλά οφέλη για την καρδιά και τη συνολική υγεία. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Μ....»


Μπορεί να ήσουν σύζυγος. Σύντροφος όμως δεν ήσουν ποτέ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» Μπορεί να ήσουν σύζυγος. Σύντροφος όμως δεν ήσουν ποτέ

Για την ημέρα που φεύγαμε διακοπές και με σκυλόβρισες επειδή καθάρισα τη τοστιέρα με τον λάθος τρόπο. Όλοι μου οι τρόποι ήταν πάντα λάθος. Για την ημέρα που δούλευα 10+ ώρες και ενώ ήμουν νηστική, ...»