5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο!

img

Δεν είναι εύκολο να βρεις μια σχέση με διάρκεια. Μερικές φορές η φλόγα σβήνει. Άλλες φορές καταλήγετε να θέλετε διαφορετικά πράγματα και να κινείστε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Πώς ξέρετε, λοιπόν, ότι έχετε βρει την κατάλληλη γυναίκα;

Διαβάστε παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα που έχετε βρει είναι η σωστή για εσάς:

1. Συνδεθήκατε αμέσως

Όταν πρωτογνωριστήκατε, είχατε την αίσθηση ότι κάτι σας τράβηξε σε εκείνη; Αν συνδεθήκατε αμέσως, έχετε βρει την κατάλληλη γυναίκα. Μπορεί να νιώσατε σωματική, συναισθηματική ή πνευματική σύνδεση. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που σας τράβηξε, το ένστικτο σας σας είπε ότι βρήκατε την κατάλληλη.

2. Η αγάπη σας συνεχίζει να αναπτύσσεται

Είτε είστε μαζί για μια εβδομάδα, είτε για μερικούς μήνες ή χρόνια, ξέρετε ότι είναι η κατάλληλη, αν η αγάπη σας γίνεται μεγαλύτερη με τον καιρό. Σε πολλές σχέσεις η αρχική φλόγα σβήνει κάποια στιγμή. Αν τα συναισθήματα σας γίνονται δυνατότερα κάθε μέρα που περνά, τότε είναι η σωστή.

viraltopnews.gr

3. Γελάτε μαζί

Αν η σχέση σας είναι γεμάτη γέλιο, είστε στον σωστό δρόμο. Η κατάλληλη γυναίκα θα είναι κάποια που σας κάνει να γελάτε και με την οποία διασκεδάζετε, ό,τι κι αν κάνετε, όσο άσχημη κι αν ήταν η μέρα σας. Αν μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε, όταν δεν έχετε καν όρεξη, τότε είναι η σωστή.

4. Σέβεστε ο ένας τον άλλο

Ο σεβασμός είναι σημαντικό κομμάτι μιας υγιούς σχέσης. Όταν έχετε βρει την σωστή γυναίκα, δεν θα χρειαστεί να αμφισβητήσετε την αφοσίωση της ή να αναρωτηθείτε αν σας σέβεται. Ο αμοιβαίος σεβασμός αποτελεί γερό θεμέλιο για μια σχέση.

viraltopnews.gr

5. Οι προτεραιότητες σας αλλάζουν

Η σωστή γυναίκα δεν θα σας απομακρύνει από την οικογένεια ή τους φίλους σας. Αλλά θα κλέψει την καρδιά σας και θα σας κάνει να αλλάξετε προτεραιότητες. Θα δείτε ότι θέλετε να την αγαπάτε, να την σέβεστε, να την κάνετε ευτυχισμένη και να περνάτε χρόνο μαζί της.

6. Θέλετε τα ίδια πράγματα

Πολλές σχέσεις αποτυγχάνουν, επειδή ο ένας θέλει κάτι που ο άλλος δεν θέλει. Μπορεί να διαφωνείτε για τα παιδιά, μια μετακόμιση ή μια δουλειά. Αν βρείτε μια γυναίκα που να θέλει τα ίδια πράγματα με σας, τότε είναι σωστή. Ακόμα καλύτερο είναι αν θέλει τα ίδια πράγματα με σας, μαζί σας.


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=24295

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται; ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται;

Δώσε βάση και εφάρμοσε απόψε κιόλας Το σεξ μπορεί να είναι απλό και να γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο-ξεκάθαρα -αλλά είναι και κάποιες λεπτομέρειες που είτε το χαντακώνο...»


10 πράγματα που μπορούν να βλάψουν το γάμο ή τη σχέση σας.. ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» 10 πράγματα που μπορούν να βλάψουν το γάμο ή τη σχέση σας..

Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, ούτε μπορεί να λειτουργήσει αν δεν δουλεύετε πάνω σε αυτή. Και οι δύο πρέπει να κάνετε τα πάντα για να σώσετε τη σχέση σας. Καθώς, αν δεν δουλέψετε τη σχ...»


5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο! ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» 5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο!

Δεν είναι εύκολο να βρεις μια σχέση με διάρκεια. Μερικές φορές η φλόγα σβήνει. Άλλες φορές καταλήγετε να θέλετε διαφορετικά πράγματα και να κινείστε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Πώς ξέρετε,...»


Συχνοί οργασμοί: 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Συχνοί οργασμοί: 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία

Το σεξ αποτελεί σημαντική άσκηση με πολλά οφέλη για την καρδιά και τη συνολική υγεία. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Μ....»


Μπορεί να ήσουν σύζυγος. Σύντροφος όμως δεν ήσουν ποτέ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

» Μπορεί να ήσουν σύζυγος. Σύντροφος όμως δεν ήσουν ποτέ

Για την ημέρα που φεύγαμε διακοπές και με σκυλόβρισες επειδή καθάρισα τη τοστιέρα με τον λάθος τρόπο. Όλοι μου οι τρόποι ήταν πάντα λάθος. Για την ημέρα που δούλευα 10+ ώρες και ενώ ήμουν νηστική, ...»