5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια πoυ δείχνουν ότι έχεις βρει την Κατάλληλη Γυναίκα. Δώσε Βάση στο 4ο!

img

Δεν είναι εύκολο να βρεις μια σχέση με διάρκεια. Μερικές φορές η φλόγα σβήνει. Άλλες φορές καταλήγετε να θέλετε διαφορετικά πράγματα και να κινείστε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Πώς ξέρετε, λοιπόν, ότι έχετε βρει την κατάλληλη γυναίκα;

Διαβάστε παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα που έχετε βρει είναι η σωστή για εσάς:

1. Συνδεθήκατε αμέσως

Όταν πρωτογνωριστήκατε, είχατε την αίσθηση ότι κάτι σας τράβηξε σε εκείνη; Αν συνδεθήκατε αμέσως, έχετε βρει την κατάλληλη γυναίκα. Μπορεί να νιώσατε σωματική, συναισθηματική ή πνευματική σύνδεση. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που σας τράβηξε, το ένστικτο σας σας είπε ότι βρήκατε την κατάλληλη.

2. Η αγάπη σας συνεχίζει να αναπτύσσεται

Είτε είστε μαζί για μια εβδομάδα, είτε για μερικούς μήνες ή χρόνια, ξέρετε ότι είναι η κατάλληλη, αν η αγάπη σας γίνεται μεγαλύτερη με τον καιρό. Σε πολλές σχέσεις η αρχική φλόγα σβήνει κάποια στιγμή. Αν τα συναισθήματα σας γίνονται δυνατότερα κάθε μέρα που περνά, τότε είναι η σωστή.

viraltopnews.gr

3. Γελάτε μαζί

Αν η σχέση σας είναι γεμάτη γέλιο, είστε στον σωστό δρόμο. Η κατάλληλη γυναίκα θα είναι κάποια που σας κάνει να γελάτε και με την οποία διασκεδάζετε, ό,τι κι αν κάνετε, όσο άσχημη κι αν ήταν η μέρα σας. Αν μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε, όταν δεν έχετε καν όρεξη, τότε είναι η σωστή.

4. Σέβεστε ο ένας τον άλλο

Ο σεβασμός είναι σημαντικό κομμάτι μιας υγιούς σχέσης. Όταν έχετε βρει την σωστή γυναίκα, δεν θα χρειαστεί να αμφισβητήσετε την αφοσίωση της ή να αναρωτηθείτε αν σας σέβεται. Ο αμοιβαίος σεβασμός αποτελεί γερό θεμέλιο για μια σχέση.

viraltopnews.gr

5. Οι προτεραιότητες σας αλλάζουν

Η σωστή γυναίκα δεν θα σας απομακρύνει από την οικογένεια ή τους φίλους σας. Αλλά θα κλέψει την καρδιά σας και θα σας κάνει να αλλάξετε προτεραιότητες. Θα δείτε ότι θέλετε να την αγαπάτε, να την σέβεστε, να την κάνετε ευτυχισμένη και να περνάτε χρόνο μαζί της.

6. Θέλετε τα ίδια πράγματα

Πολλές σχέσεις αποτυγχάνουν, επειδή ο ένας θέλει κάτι που ο άλλος δεν θέλει. Μπορεί να διαφωνείτε για τα παιδιά, μια μετακόμιση ή μια δουλειά. Αν βρείτε μια γυναίκα που να θέλει τα ίδια πράγματα με σας, τότε είναι σωστή. Ακόμα καλύτερο είναι αν θέλει τα ίδια πράγματα με σας, μαζί σας.


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=24295

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» 7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα!

Δυστυχώς ο κόσμος είναι κακός και λέει πολλά για ‘μας τα κοριτσάκια. Λέει, ας πούμε, ότι είμαστε γκρινιάρες και μίζερες. Λέει, ότι σκοτώνουμε τη σεξουαλικότητα στις σχέσεις μας επειδή...»


Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού

Γυναίκες φωτογραφίζονται τη στιγμή της… κορύφωσης Πώς είναι αλήθεια η έκφραση μια γυναίκας που φτάνει στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Στο ερώτημα αυτό θέλησε...»


Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς!

Μπορεί ο οργασμός σε κάθε γυναίκα να αποτελεί προσωπική υπόθεση αλλά ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο King’s College...»


Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ!

Οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε μοναδικές: Ακόμα κι αν ο σύντροφός μας είχε άπειρες ερωτικές παρτενέρ, θέλουμε να θυμάται εμάς στις φαντασιώσεις του. Πώς όμως; Ξέρεις καλά ότι η χ...»


«Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» «Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται

Μετά από τρία παιδιά, η Ρεμπέκα σταμάτησε να κάνει σ#ξ με τον άνδρα της, ώσπου οδηγήθηκαν στο διαζύγιο. Χώρισαν και συνολικά πέρασαν επτά χρόνια χωρίς να κάνει σ#ξ. Και τώρα περιγράφει το πώς ...»