Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κόψεις μια τούρτα!

img

O Βρετανός Alex Bellos αποκάλυψε πόσο λάθος είναι ο τρόπος που κόβουμε τούρτες, κέικ και πίτες τόσα χρόνια. Γιατί;

Γιατί έτσι όπως τα κόβουμε μένει η μία πλευρά τους εκτεθιμένη και φυσικά, στη συνέχεια ξηραίνεται. Θέλετε να μάθετε το σωστό τρόπο; 


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=11246

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

Συνταγή για Εργολάβους: Το ελληνικό μακαρόν! ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

» Συνταγή για Εργολάβους: Το ελληνικό μακαρόν!

Αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό ιδανικό για κεράσματα, οι εργολάβοι είναι η ελληνική εκδοχή για τα μακαρόν και μια πολύ καλή ιδέα για να αξιοποιήσετε τα ασπράδια που σας έμειναν στο ψυγείο σας.


Το πανεύκολο γλυκό με τα 2 υλικά που ξετρελαίνει το διαδίκτυο! ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

» Το πανεύκολο γλυκό με τα 2 υλικά που ξετρελαίνει το διαδίκτυο!

Με μονάχα 2 υλικά μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο ρολό σοκολάτας, που είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Και το καλύτερο σε αυτό τον γευστικό συνδυασμό είναι, ότι μπορείτε να το...»


Απίθανη συνταγή για ντολμαδάκια της γιαγιάς!	ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

» Απίθανη συνταγή για ντολμαδάκια της γιαγιάς!

Μια παραδοσιακή συνταγή που κρατάει 4 γενιές! Από την προγιαγιά μου, μέχρι και σήμερα. Συνταγή πάνω από 100 ετών που σήμερα θα την μοιραστώ μαζί σας! <...»


Mια μοναδική συνταγή για τα αγαπημένα μας Pancakes!	ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

» Mια μοναδική συνταγή για τα αγαπημένα μας Pancakes!

Οι Αμερικανοί είναι τόσο κολλημένοι με τα pancakes που γιορτάζουν την 3η Μαρτίου την Εθνική Ημέρα Τηγανίτας!  Ευκαιρία και για μας να γνωρίσουμε μια καλή συνταγή για ένα γλύ...»


Κέικ πεντανόστιμο και αφράτο χωρίς αυγά, βούτυρο και γάλα! όσο μένει γίνεται πιο νόστιμο! ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

» Κέικ πεντανόστιμο και αφράτο χωρίς αυγά, βούτυρο και γάλα! όσο μένει γίνεται πιο νόστιμο!

Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα σπορέλαιο / ηλιέλαιο 1 1/2 ή 1 1/3 κούπας ζάχαρη 1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι ξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια / πορτοκάλια 1 κούπα...»